Podziel się wrażeniami!
Nie ma takiego działu na forum sony , a mam pytanie odnośnie ramek sony. Czy ma ktoś , albo poleca jakiś konkretny model , który by wyświetlał bardzo ładne zdjęcia z mojej alfy
Zależy mi na tym ,żeby miała około 10" , może być 9" i żeby kosztowała do 1000 zł.
nie mam takiej ramki, ale co do ceny i wielkosci to zapraszam
ramki
ceny
pamietaj ze to ceny referencyjne, np. ceny w Sony Style często są znacznie niższe
Ja polecam wydrukować sobie ładne zdjęcie w formacie minimum A4 - dopiero wtedy fajnie coś wygląda.
Lajam napisał(a):
Ja polecam wydrukować sobie ładne zdjęcie w formacie minimum A4 - dopiero wtedy fajnie coś wygląda.
Ramki są fajne na biurko, ale uważam, że ramka do pokoju, na której coś więcej będzie widać to zaczyna się od 26'' czyli warto kupić Bravię
Tylko taka zwykła drukarka atramentowa lub laserowa chyba nie specjalnie się nadaje. Bo bardzo dużo zużywa tuszu/toneru , a jakość też nie jest najlepsza. Do takich celów w warunkach domowych to chyba nadaje się jakaś drukarka termosublimacyjna. Ale na razie myślę , że kupię ramkę: sony DPF-V1000N. Dziękuję wszystkim za pomoc
PS. Bravia na pewno by się przydała , ale to już trochę inny wydatek. Raczej nie do 1000zł
kamilll, a kto mówił żeby to drukować na atramencie czy laserówce w domu. idziesz lub wysyłasz do foto laba, czy też dowolnego punktu fotograficznego i tam drukujesz np. format A4 albo i więcej. nawet mogą ci oprawić.
Można i tak , ale to chyba dość drogo wychodzi , a jak się kupi taką ramkę to płaci się tylko raz i można bardzo dużo zdjęć wgrać i potem je zmieniać.
wcale nie tak drogo jak sie wydaje, A4 kilka do max kilkunastu PLN
Spróbuję sobie wywołać jakieś zdjęcie w formacie A4 i zobaczę jak wyjdzie. Myślałem , że trzeba liczyć się z kwotą około 30 złotych , a tu miła niespodzianka.