anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zaproszenie Wystawa Ukraińskie Bezdroża 17.11 g. 19.00

MarekWaskiel
Początkujący

Zaproszenie Wystawa Ukraińskie Bezdroża 17.11 g. 19.00

Dzień dobry,

Serdecznie zapraszam Szanownych Forumowiczów na wernisaż wystawy "Ukraińskie Bezdroża", który odbędzie się 17 listopada 2009 r. o godzinie 19.00 w Warszawskim Centrum EXPO XXI ul. Prądzyńskiego 12/14.

We wrześniu 2009 r. członkowie prowadzonego przeze mnie Fotograficznego Klubu Absolwentów ( http://www.waskiel.fora.pl) uczestniczyli w fotograficznej wyprawie po Ukrainie. Przez 9 dni podróżowali samochodami terenowymi po leśnych duktach Karpat, a potem dotarli do Chocimia i Kamieńca Podolskiego by w drodze powrotnej odwiedzić jeszcze Lwów.
Na wystawie będzie można zobaczyć wybór 85 prac 17 autorów - pokazujących właśnie Karpaty, Kamieniec Podolski, Chocim i Lwów. Nie zabraknie też portretów ludzi napotkanych podczas wyprawy i reporterskich migawek z terenowej jazdy po ukraińskich bezdrożach.

Wernisaż wystawy odbędzie się 17 listopada 2009 r. /wtorek/ o godzinie 19.00 00 w Warszawskim Centrum EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14. Wstęp wolny. Wystawę będzie można oglądać do końca grudnia.

Pozdrawiam
Marek

3 ODPOW. 3
wratislavian
Początkujący

fotki pomników cmentarnych i fotografii nagrobnych?

no trzeba mieć tupet.

MarekWaskiel
Początkujący

wratislavian napisał(a):

fotki pomników cmentarnych i fotografii nagrobnych?

no trzeba mieć tupet.

Przyjdź, zobacz, skomentuj... prosta sprawa.
Po co pisać głupoty nie wiedząc nic o wystawie i zdjęciach, które będą tam pokazane?
Jasnowidz?

wratislavian
Początkujący

zdjęcia zobaczyłem na stronie którą podałeś. niestety nie mogę się stawić osobiście gdyż musiałbym pokonać 350km.

jeżeli chodzi o moją wypowiedz to faktycznie trochę zbyt impulsywnie ją napisałem za co przepraszam.