Podziel się wrażeniami!
Myślę, że to świetny pomysł z tymi identyfikatorami, w końcu będzie masa ludzi na plenerze.
I całkiem sympatycznie by było jak by każdy zlot miał własną przypinkę - inny plener - inna przypinka, możnaby powspominać za... pare lat. ;]
akamel napisał(a):
Bartas, może teraz uda się skroić Ci jakiś portrecik, bo z Janowa wyszło mi wielkie NIC.
zgadzam się. ekstra pomysł z blaszkami. co do projektu Piotra to niestety bardzo mi nie przypadł do gustu;p
wolałbym, żeby głównym elementem plakietki był motyw fotograficzny, a nie logo firmowe.
wratislavian napisał(a):
co do projektu Piotra to niestety bardzo mi nie przypadł do gustu;p
wolałbym, żeby głównym elementem plakietki był motyw fotograficzny, a nie logo firmowe.
ma się rozumieć. przecież to plener sony więc znaczek być musi.
co do nanoszenia imion. proponuje same nicki. przecież wiadomym jest, że większość z nas przypnie sobie te blaszki do toreb i będzie je nosić długo po plenerze. może nalepki z imionami na te blaszki? 😆 a po plenerze będzie można je odlepić?
nie chce żebyście uznali, że wydziwiam, ale chcę zwrócić uwagę na to, że sprawę trzeba przemyśleć troszkę bardziej;p
pomysł z jedną blaszką na każdy plener również bardzo mi się spodobał. myślę, że nawet jeżeli chodzi o koszta to nikt nie pożałuje tych 5zł które będzie można zbierać przy opłacaniu noclegu.
i na koniec mojego wywodu;p chyba każdy się zgodzi z tym, że kolorowe przypinki będą się bardziej rzucały w oczy i idąc przez miasto będziemy mogli być bardziej zauważalni. dla sony to będzie reklama, a dla nas możliwość do spotkania kogoś z fotoklubu:)
bartas73 napisał(a):
akamel napisał(a):
Bartas, może teraz uda się skroić Ci jakiś portrecik, bo z Janowa wyszło mi wielkie NIC.
znaczy się , że mnie na zdjęciu nie było
ja bym zaproponował jeszcze jakieś fajne naszywki haftowane na kurtkę, tak żeby ludzie przez całą zimę wiedzieli z jakiej parafii jestem (moge cos zaprojektoać?)
Lista życzeń się zaczyna robić.
Poczekajmy na efekt pacy Qutera Myślę, że będzie odpowiedni efekt
O, nowy temat z tego się zrobił.
Tak do przypinek - u mnie w liceum był taki wyjazd integracyjny co roku - 'złaz'. szło się w góry spało tam pare dni i tak dalej. kazdy złaz mial swoją inną przypinkę - i właśnie to było fajne, móc zobaczyć u kogos kilka innych, z innym, fajnym motywem..
Tutaj nie ma czasu, żeby każdy użytkownik miał inna przypinkę