anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Może wspólnie wynająć pomieszczenie na studio w łodzi ?

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Może wspólnie wynająć pomieszczenie na studio w łodzi ?

Może są chętni z łodzi żeby wynająć wspólnie jakieś pomieszczenie okolo 30m2 i urządzić sobie amatorskie studio każdy by zakupił coś sprzętu ja posiadam już 2 lampy studyjne amatorskie 68w , 2 parasoli rozpraszające i jedna odbijającą z dyfuzorem , 3 tła

jak narazie udalo mi się znaleść pomieszczenie 35m za 600zl ale myśle że dało by radę coś w granicach 400zl znaleść

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

ludzik82r napisał(a):

Może są chętni z łodzi żeby wynająć wspólnie jakieś pomieszczenie okolo 30m2 i urządzić sobie amatorskie studio każdy by zakupił coś sprzętu ja posiadam już 2 lampy studyjne amatorskie 68w , 2 parasoli rozpraszające i jedna odbijającą z dyfuzorem , 3 tła

jak narazie udalo mi się znaleść pomieszczenie 35m za 600zl ale myśle że dało by radę coś w granicach 400zl znaleść

Myślę, że znacznie lepiej na początek wynajmować gotowe studio (nawet 1,2 razy w miesiącu na kilka godzin).

A te twoje "lampy 68W" to chyba klasyczne żaróweczki błyskowe? ;)

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Lajam napisał(a):

ludzik82r napisał(a):

A te twoje "lampy 68W" to chyba klasyczne żaróweczki błyskowe? ;)

no jak zwał tak zwał ważne że na początek się sprawdzaja gdy
by były ze 3 osoby nastepna by dokupiła softbox kolejna coś jeszcze to zawsze by szło do przodu a co do wynajmowania studia to nie bardzo jest być uzależnionym od ich terminów i płacić kasę bez sensu jak można raz zainwestować pużniej tylko za lokal płacić a może po jakimś czasie się nawet na lokal zarobi