- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
moje szczęścia
jestem tu nowa pomyliłam się i dodałam zdjęcia nie tam gdzie trzeba więc robię to ponownie proszę o opinie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Hmmm no zwykłe zdjęcia bez przemyślenia...Zwłaszcza jeśli chodzi o te w zlewie. Tło jest wręcz okropne. Te na dole lepsze. Chyba jednak bardziej zależało Ci żeby pochwalić się dzieckiem niż zrobić dobre zdjęcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
no chyba nie czytasz ja fotografuje dzieci tło nie jest ważne a nie myśl sobie,że wsadziłam specialnie dzieciaka do zlewu poprostu byla taka sytuacja więc ja ją wykorzystałam i zrobiłam zdjęcie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
:lol: no chyba nie czytasz ja fotografuje dzieci tło nie jest ważne a nie myśl sobie,że wsadziłam specialnie dzieciaka do zlewu poprostu byla taka sytuacja więc ja ją wykorzystałam i zrobiłam zdjęcie
Dlaczego uważasz, że tło nie jest ważne? Tło jest bardzo ważne bez względu na to co się fotografuje! A brzydkie tło potrafi popsuć całe zdjęcie. Myślę, że jak się chce zrobić dobre zdjęcie to trzeba zadbać o wszystko. Wytłumacz mi proszę dlaczego uważasz, że jak się fotografuje dzieci to nie trzeba dbać o tło? Bo ja tego nie rozumiem.
Takie zdjęcia jakie zrobiłaś to bardziej pamiatkowe są dla Ciebie, żeby pokazać dziecki w przyszłości, ale nie do publikacji...Bo nie ma na nich nic szczególnego. Zwykły pstryk i już. Zobacz ile rzeczy jest na nich które odwracają uwagę od głównego obiektu? Sam ładny uśmiech dziecka nie wystarczy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ok to Twoja opinia ja jestem tylko amatorem bede sie starac robic coraz to lepsze fotki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Iza Tak tylko prywatnie- nie boisz się wklejac nagiego dziecka - zdjęcie można wykadrować- sieć to dośc specyficzne miejsce- nie mówię że ktoś na tym forum ma takie nie inne zamiary, ale jak to mówią strzeżonego.......
I powiem szczerze zgadzam się z Karolem 777- co do tła- poza tym to forum gdzie oceniane są zdjęcia, ekspozycja, kadr, ostrość i inne parametry- nikt nie twierdzi że dziecka nie masz slicznego ale na forum o fotografi ocenia się fotografię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zgadzam się z Judith i Karolem 777 zastanów się czy to dobry pomysł wrzucac na publiczne forum tak prywatne zdjecia ,tez mam dzieci ale bym sie nie odważyła
biorac pod uwage fakt, że można pobrac twoje focie i zrobic z nimi co sie chce
Przepraszam jeśli Cię uraziłam ale taka jest rzeczywistość
zmiana specjalnie dla Ciebie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
no to pochwalcie się swoimi fotami
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie za bardzo rozumiem twoje podejście. Mam wrażenie że jesteś zła, że ktoś cię skrytykował. Mogę się mylić - jeżeli tak to przepraszam. Ja wklejalam swoje fotografie na innych forach i również je krytykowano- po to je wklejałam- nie kleja się zdjęć na forum o fotografi żeby ktoś napisał- " booziu jaki śliczniutki" takie zdjęcia kleja się na forum o dzieciach. Tu są ludzie którzy zajmują się zdjęciami, sprzętem itp. oni wypowiedzą się na temat zdjęcia i jego warsztatu. I nie ma się co gniewać.
Rozumiem że podchodisz emocjonalnie do zdjęć bo to twoje dziecko- to normalne , ale jego nikt nie krytykuje.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »