- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Inne portale.
Tak jak w temacie. Umieszczacie moze swoje zdjecia na jakis innych portalach? np. plfoto, digart, deviantart, flickr. Chcialbym wiedziec gdzie moglbymzobaczyc zdjecia robionymi sony bo takich wcale nie jest za duzo na takich portalach:P poki co rzadzi nikon i canon .. ;]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Chyba jednak nie musisz sie o to martwic ;]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Deviant napisał(a):
Zwyczajnie nie chcę mieć "kolegów", bo wtedy słodzenie jest nieuniknione...
hmm... troche oceniałem zdjecia na forum kkm. nie, że jestem pro czy coś. pisałem z serca. i musiałem przestać, żeby nie narobić sobie wrogów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
wratislavian napisał(a):
Deviant napisał(a):
jak mi sie nie podoba to nic nie pisze
szet, to już wiem dlaczego u mnie prawie nikt nie pisze :smileyrolleyes: ech życie :smileyarrow:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Docencie Stopczyk - teraz w modzie to są 'oczojepne' hadeery a nie czarne-białe foty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Deviant napisał(a):
Docencie Stopczyk - teraz w modzie to są 'oczojepne' hadeery a nie czarne-białe foty
czytałem ten wątek na digarcie
pojutrze będę wolał negatywy to dopiero będzie wysyp czarno/białego badziewia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A ja napiszę Tobie, że mnie nieco wciągnęło to hadeerowe szaleństwo - może dlatego, że nigdy czegoś podobnego nie robiłem. Jednak bez szału jest - znaczy nie zwariowałem jeszcze i nie na razie jak mam chęć to czasami sobie coś pokombinuję w tym guście. Była to dla mnie nowość, więc chciałem zobaczyć z czym to się je...
Na co dzień wolę jednak strzelać gołe baby
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Deviant napisał(a):
Na co dzień wolę jednak strzelać gołe baby
widziałem magików co i z gołych bab robili HDRy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Z ludzi ciężko zrobić dobrego HDR - chyba, że jeden obraz wywołać przy różnych parametrach ekspozycji i wtedy łączyć...
Tak mi się wydaje, że ludzie nakupują sobie lusterek, bo to teraz tańsze jest i pstrykają wszystko co im przyjdzie do głowy, bo miejsce 'fajne' mają. Światło jest do bani, bo trzaskają w południe na słońcu. Do tego na swojej 8GB karcie (bo się przyda na przyszłość) robią miliony klapnięć (bo to przecież nic nie kosztuje) a później są rozczarowani, że te ich zdjęcia to jakieś takie są nie takie... cyt. "nie urywają doopy"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
deviant. dramat sie zaczyna dopiero wtedy kiedy ludzie zaczynają wstawiać te niedoświetlone kaczki czy mlecze z powiekszeniem 1:4 na internet. na digarcie jest tego miliony. i później czytam mściwe komentarze:)
odezwij się na digarcie. sporo Twoich zdjęć widziałem. obiecuje nie słodzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Na digarat - nie mam konta. Jeżeli widziałeś tam moje duperele to oznacza, że wstawia je tam ktoś inny. Daj mi znać na prv - linka. Muszę zobaczyć.
Digart ma to do siebie, że w mojej ocenie nie trzyma formy. Plfoto także tę formę straciło - kiedyś można było dodać raz na tydzień jedno zdjęcie. Zostaję tam, bo mimo tego, że obecnie można dorzucić 3 zdjęcia na tydzień - moderatorzy działają tam prężnie...