Podziel się wrażeniami!
Proszę was o dodawanie zdjęć przez dodanie załącznika. Wtedy mamy miniatury a po kliknięciu można zobaczyć całość. Dzięki temu można oglądać zdjęcia i komentować w wątku, (co lubicie z KKM), ale łatwiej będzie przez taki wątek przebrnąć.
Panel dodawania fotek jest łatwy w obsłudze
Rafiki napisał(a):
Fajne wydaje mi się też to że jest licznik oglądalności zdjęć.
właha. można bezkarnie pochwalić?
Ja tam się nie cyrtolę. Darkowi_ds i StachowiP nie szczędzę. Ile wlezie pochwał!
Bushman napisał(a):
właha. można bezkarnie pochwalić?
Pożyjemy i zobaczymy, jak to będzie z tą krytyką
Jeżeli chodzi o galerie to o ile nie będzie obrażania innych, wulgarnych słów itd, to sie wtrącać nie będziemy
Cześć Zdzichu !
Cześć Rafi.
Najpierw rozpowiedziałem a wreszcie i samemu tu zawitałem Proszę, już ponad setka forumowiczów w tydzień się zebrała
Jak to mówią... "Będzie dobrze"
Jestem tego pewien.
Norbert napisał(a):
Rafiki to ograniczenie do 500pix to konieczność? To stosunkowo mało - obecnie chyba wszyscy pracują na rozdzielczościach minimum 1024 (a zapewne standardem staje się 1600pix) więc zdjęcia o rozdziałce 500pix wyglądają jak znaczki pocztowe
Ograniczenie to dotyczy nie tylko zdjęć umieszczanych na serwerze forum ale również poprzez używanie składni .
Da się to zmienić na np 800pix?
zi3000 napisał(a):
dać to się da, tyko czy ktoś by chciał? Ten kto projektował to forum, to uległ manierze sztywnej szerokości. No i mu się większe fotki zbytnio rozpychają.
Jeżeli to będzie tzw "grubszy tekst " o fotografii to ilustracje o boku 500 pikseli wystarczą
Czekam na taki tekst...
Może cos o fotografii pejzażowej?
Jesteś dobry w tym temacie.