Podziel się wrażeniami!
zgubiłam 27.03.2010r.kamerę SONY DCR-SR 190E w Gdańsku w okolicy Wielkiego Młyna na starówce.Proszę o kontakt każdego kto mógłby coś wiedziec!!!tel 505-866-442 oferuję wysokie odstępne!!! Zależy mi na tej kamerze ponieważ mam na niej 40 GB niezrzuconych filmów!!! Znalazca jest w niezłym kłopocie ponieważ nie ma zasilacza,kabli,stacji dokującej,oprogramowania...Kamera nie jest dużo warta,poniewaz spadła mi niedawno z 5 metrów i poszedł chyba stabilizator obrazu .Właśnie miałam oddać do naprawy,bo ma jeszcze miesiąc gwarancji.Proszę o pomoc-czeka nagroda!!! Proszę o pomoc każdego kto miałby sygnal ze jest ktoś kto poszukuje akcesoriów do mojej kamerki i chcialby ją sobie naprawić...nie opłaca się!!! a ja wynagrodzę finansowo,naprawdę!!! 505-866-442
Przykra sprawa. Jednak nie można mieć złych myśli. Jakie społeczeństwo jest, takie jest - ale często spotyka się dobrych ludzi którzy oddają zgubione rzeczy. Jeśli nie była podpisana, to zgłoś zgubę na policję i daj znać w biurze rzeczy zaginionych:
http://www.strazmiejska.gda.pl/index.ph ... &Itemid=33
Oby się znalazło, życzę powodzenia w poszukiwaniach.