anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

43-xf7005

profile.country.PL.title
kielbasa
Nowicjusz

43-xf7005

czesc,

Probuje od 2h wgrac aktualizacje oprogramowania do tego TV.

Przy aktualizacji przez siec wchodzi w tryb pobierania, i przy dojsciu do 100% wyskakuje komunikat 'wystapil blad podczas aktualizacji (4057).

Jak probuje z usb zaktualizowac TV, wyskakuje komunikat 'nie mozna zaktualizowac TV w tym  trybie'.................

Jakim trybie? 

Uprzedzam pytania - tv jest normalnie podlaczony do wifi, netflix, youtube dziala.

Na usb jest wrzucony plik zip i rozpakowany - widnieje folder z plikiem, tak jak to jest opisane w pomocy technicznej. Usb wpinalem w rozne porty, nie dziala na zadnym.

o co tu chodzi, dlaczego to nie moze byc proste?

Co mam zrobic, zeby zaktualizowac TV? Obecne oprogramowanie jest 8.7.., najnowsze 8.9..

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
kielbasa
Nowicjusz

Dlaczego nikt nie odpowiada?

Jak mam zaktualizowac moj Tv jezeli w obydwu przypadkach wystepuje inny blad?

profile.country.PL.title
SpawNiaK82
Doradca

Reset TV, format pendrive do standardowych formatów, rozpakować w winrar na pendrive, masz bałagan i możliwe że windows jaki tam masz ma też problemy jestem bałaganiarze.

profile.country.PL.title
kielbasa
Nowicjusz

Pendrive dziala normalnie z tym TV,  mam na nim nagrane nagrania roznych programow, normalnie go czyta.

Twoj link juz dawno widzialem.

• Przejdź do [Home] (Ekran główny)> [Settings] (Ustawienia)> [System settings] (Ustawienia systemowe)> [setup] (konfiguracja)> [Auto Startup] (Automatyczne uruchamianie) w celu ponownego zainicjowania połączenia sieciowego

Nie ma u mnie takiego czegos jak 'auto startup'......wiec nic mi po tym linku.
Sprobuje przywrocic TV do ustawien fabrycznych, ale to jakis cyrk, zeby telewizor nie mogl sam sciagnac aktualizacji i nikt nie wiedzial, co z tym zrobic.