Podziel się wrażeniami!
Witam. Mam taką prośbę... Jest ktoś w stanie pożyczyć mi na sylwestra ( bo wtedy pracuję ) obiektyw 18-50 lub 55? Chodzi mi o osobę z Krakowa lub okolicy bym nie musiał płacić za przesyłki. Byłbym bardzo wdzięczny
Choć znam (raczej poznałem) już kilku forumowiczów osobiście to bym się nie odważył na coś takiego.
I tak jest chyba normalnie.
hovany napisał(a):
Choć znam (raczej poznałem) już kilku forumowiczów osobiście to bym się nie odważył na coś takiego.
ale nie mowie by pożyczać tak na gębe..Dam w zastaw 200zł i spisać sie z dowodu jeśli ktoś się tak bardzo spina. Robie zdjęcia w sylwestra a operuje tylko kitem i pasuje mi coś do portretów.
W Krakowie jest SigmaPro Centrum - możesz tam wypożyczyć obiektyw Sigma z mocowaniem Sony.
Podaję adres:
FOTO-PLUS
ul. Studencka 6
Kraków
(012) 426-16-60
Zadzwoń, zapytaj co mają i czy będzie dostępne w tym terminie. To pewna opcja.
ale z tego co wiem to chyba trzeba w zastaw dać cała kwote za obiektyw... a ja nie mam na zbyciu tak oo 8 stów!?
tomeq188 napisał(a):
ale z tego co wiem to chyba trzeba w zastaw dać cała kwote za obiektyw... a ja nie mam na zbyciu tak oo 8 stów!?
jakby co to zapraszam do katowic - użyczę 18-70
jareklubicz napisał(a):
hovany napisał(a):
No nie wiem ja jak bym miał i bym znał to bym pożyczył ,a jest tu na pewno wielu co by zrobiło tak samo ,a poznałem już wielu to tylko kwestia zaufania![]()
hovany napisał(a):
jareklubicz napisał(a):
hovany napisał(a):
No nie wiem ja jak bym miał i bym znał to bym pożyczył ,a jest tu na pewno wielu co by zrobiło tak samo ,a poznałem już wielu to tylko kwestia zaufania![]()
Myślałem raczej o proszeniu innych o pożyczkę. A zaufanie ważna rzecz. Też bym pożyczył pewnie komuś znajomemu.