annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Gadżety alpha

m4rYjUsh3k
Bezoeker

Gadżety alpha

Wie ktoś może gdzie można dostać lub kupić jakąś odzież że tak powiem np. kurtkę, koszulę, czapkę z logiem Sony Alpha?.

120 ANTWOORDEN 120
krzyho4
Bezoeker

ja nic nie sugeruję, bo to śliski temat.....

tak zdaje sobie sprawe z tego i dlatego jeszcze nie zrobilem :( , plenery imprezki no cuz :smileyrolleyes: moze kiedys, mi sie uda trafic na jakis

krzyho4 na każdej imprezie gdzie znajdzie sie Sony Image Photo Team dostaniesz gadżet

jak beda jakies w okolicy krakowa co beda rozdawac koszulki lub czapeczki , to napewno sie pojawie

EDIT Lajam:
Krzycho staraj się nie pisać kolejnych swoich postów jeden po drugim tylko edytuj jeśli chcesz coś dopisać.

EDIT Lajam:
Krzycho staraj się nie pisać kolejnych swoich postów jeden po drugim tylko edytuj jeśli chcesz coś dopisać.

tak jest ;) albo tak bedze nastepnym razem :smileythumbsup: jesli nie zapomne ;)

ja bym uważał na te gadżety. jak mi kiedyś Rafiki dał długopis, to mi się zaraz złamał ten języczek do zaczepiania o kieszeń czy o coś innego :(

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Bijdrager

Bushman napisał(a):

ja bym uważał na te gadżety. jak mi kiedyś Rafiki dał długopis, to mi się zaraz złamał ten języczek do zaczepiania o kieszeń czy o coś innego :(

A, bo Ty b... brutal jesteś :smileyhappy:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Bushman napisał(a):

Buszmanku jak sie kiedyś wreszcie spotkamy, to dam Ci nowy, piękny długopis i na pewno nic się nie złamie bo języczek jest metalowy :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Ontdekker

Lajam napisał(a):

Buszmanku jak sie kiedyś wreszcie spotkamy, to dam Ci nowy, piękny długopis i na pewno nic się nie złamie bo języczek jest metalowy

dam mu dzisiaj wieczorkiem :smileymrgreen:

dziękuję. już ma swoje stałe miejsce w plecaczku

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

wybrać się na plener z Sony Foto Team. na różnych imprezach też są rozdawane gadżety, choć na pewno niebyłby to plecak. może jako jakaś nagroda w konkursie. na plenerze prędzej można zdobyć ciekawsze gadżety

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Bezoeker

Jako gadżeciara miesiąca mogę się chyba wypowiedzieć :nauseated_face:
Gadżety Sony Alfa są produkowane na konkretne okazje - plenery, wyjazdy typu "Góraszka", w których uczestniczy Foto Team. Nie są one przeznaczone do sprzedaży - są rozdawane za darmo uczestnikom takich imprez. Stąd też trudno w tej chwili o np. kamizelkę (na ktorą sporo forumowiczów ostrzy sobie zęby) - byly wyprodukowane przed szkoleniem, które było nagrodą w konkursie na naszej-klasie w konkretnej ilości i po prostu się skończyły. Można polować na allegro na gadżety alfa, ale chyba nie warto - lepiej jeździć na plenery i dostawać gadżety prosto od Foto Teamu - taniej, przyjemniej, a z plenerów oprócz gadżetow można wynieść sporo nowej wiedzy i dobrych wspomnień :thumbsup:

a tak w ogóle temat gadzetów był już poruszany - viewtopic.php?f=33&t=804&st=0&sk=t&sd=a

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

to ja jeszcze coś dorzucę o ile wiem to jeszcze sony nie wyprodukowało plecaka sony alfa znając życie były to plecaki firmy X z logiem alfa http://www.fototube.pl/pictures/oebraz78.jpg o np taki plecak który sobie zrobili na kkmie ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Lid